اهمیت پنیر لاکتیکی برای ورزشکاران چیست؟
پنیر لاکتیکی یکی از فرآوردهای تخمیری شیر است. که با افزودن باکتریهای لاکتیکی و آنزیمها پنیر به شیر پاستوریزه و استاندارد تهیه می شود.
شیر مُنعقد شده و لخته پنیر تشکیل می شود. از آنجاییکه پروتئینهای محلول در شیر (لاکتالبمین و لاکتاگلوبولین) در حین فرآیند تولید پنیر در مخلوط آب نمک و آب پنیر بخش از ارزش غذایی آب پنیر به آن برمیگردد.
در باره خواص پنیر لاکتیکی چه می دانید؟
پنیرلاکتیکی برای اولین بار توسط لبنیات صباح تولید شده و در تولید آن از هیچ گونه ماده افزودنی و چربی گیاهی استفاده نمیشود.
پنیر لاکتیکی برای ورزشکاران بهترین انتخاب است و البته کسانی است که بتازگی رژیم غذایی را شروع کردهاند.
شاید فکر کنید استفاده نکردن از چربی یا ماده افزودنی ممکن است بر عطر و طعم این پنیر تاثیر بدی بگذارد ولی جالب است بدانید که عطر و طعم این پنیر بدون هیچ افزودنی مورد پسند اکثر مردم میباشد.
اگر شما هم علاقه به دانستن بیشتر در مورد این پنیر خوشمزه دارید به سایت برند خوب صباح مراجعه کنید.